Inspiratie

Ontdek de mogelijkheden

Droomkeukens

Droomkeukens realiseren wij samen met onze leverancier Schröder Küchen. Als familiebedrijf met decennialange ervaring in de keukenbranche vormen zij voor ons dé ideale partner. Hun werkwijze is, net zoals bij ons, persoonlijk en gericht op de hoogste kwaliteit. Hun assortiment is oneindig, waarmee wij in al jouw wensen kunnen voorzien.

Droombadkamers

Badkamers bestaan er in zoveel stijlen, soorten en maten, waardoor we ons niet hebben beperkt tot één leverancier. Op basis van jouw wensen bestellen we de benodigde materialen via onze leveranciers. Ondanks dat zij verschillen in hun aanbod, hebben zij één gezamenlijk aspect, namelijk de hoogste kwaliteit voor jouw budget.

Vloer- en wandbekleding

Vloer- en wandbekleding maken jouw keuken en badkamer compleet. Kies uit het ruime en stijlvolle aanbod van onze leveranciers. Ontdek de ideale vloer, tegels of wandpanelen voor jouw keuken of badkamer in onze showroom. Van tijdloze elegantie tot moderne flair, onze diverse collectie biedt voor elke smaak de ideale stijl.

Accessoires

Accessoires vormen de finishing touch voor de beleving in je keuken of badkamer. Ben je tevreden met jouw huidige keuken of badkamer? En ben je alleen nog op zoek naar de accessoires, die het compleet maken? In onze showroom kan je terecht voor de aankoop van losse accessoires.

Afspraak maken

Wil je een vrijblijvende afspraak plannen? Leuk! We helpen graag jouw dromen tot werkelijkheid te maken.

× Stel je vraag via WhatsApp