Over ons

Team Logtenberg

Wie we zijn

Jacco en Nancy Logtenberg zijn de eigenaren van Logtenberg Keuken & Bad. Jacco staat bekend om zijn jarenlange kennis en expertise op het gebied van interieurbouw, jachtbetimmering en interieur in scheepsbouw en diverse bouw- en timmerwerkzaamheden. Nancy onderscheidt zich door haar deskundigheid op het gebied van vormgeving en interieur.

Wij hebben onze krachten gebundeld om een uniek totaalconcept voor badkamers en keukens neer te zetten. Onze deskundige, persoonlijke en laagdrempelige benadering is gericht op het optimale wooncomfort van onze klanten. Zowel wijzelf als onze klanten ervaren dit als een waardevolle toevoeging in de wereld van keukens en badkamers.

Wij zetten voor elke klant die extra stap… dus ook voor jou!

Jacco

‘Ik richt me op de technische aspecten en het in kaart brengen van de keuken of badkamer inclusief maatvoering, waarbij ik het gehele installatieproces begeleid.’

Nancy

‘Ik houd me bezig met het inventariseren van de wensen van de klant en het uitwerken van deze wensen in een offerte en een 3d-ontwerp.’

Elke klant is uniek en verdient laagdrempelig en persoonlijk contact. Het is fantastisch als de badkamer weerspiegelt wat deze klant uniek maakt.

  Nancy

Ik houd me bezig met het inventariseren en vertalen van de wensen van de klant. Ik ben contactpersoon voor de leveranciers, showroom en groothandel. Ik verzorg de bestellingen van het sanitair en de tegels, het 3d ontwerp, sanitairoffertes en de facturatie.

  Jacco

Ik houd me bezig met alles rondom het technische aspect van de badkamer. Ik zorg voor het in kaart brengen van de badkamer inclusief maatvoering.  Ik adviseer, ik maak de montage-offertes en zorg voor de complete installatie.

  Yamin

Yamin is leerling-installateur. Deze harde werker ondersteunt Jacco in de installatie van uw nieuwe badkamer. Met zijn precisie zorgt hij voor een topresultaat!

Yamin heeft een bijzonder verhaal als Syrische vluchteling. Meer weten?

Afspraak maken

Wil je een vrijblijvende afspraak plannen? Leuk! We helpen graag jouw dromen tot werkelijkheid te maken.

× Stel je vraag via WhatsApp