Werkwijze

Ontdek onze manier van werken

Totaalconcept

Bij Logtenberg Keuken & Bad bieden we een totaalconcept, vanaf het moment dat je onze showroom binnenstapt tot het realiseren van jouw droomkeuken of -badkamer. Persoonlijk contact staat centraal. Na een eerste inventarisatie bieden wij jou de mogelijkheid tot een fotorealistisch 3D-ontwerp. Pas als dit ontwerp volledig aan jouw wensen voldoet gaan we aan de slag. Gedurende het hele traject houden we je keurig op de hoogte. Zo maken we samen jouw droom werkelijkheid.

Waar wij voor staan

Vakmanschap en expertise:

Wij garanderen topkwaliteit vakmanschap en diepgaande expertise. Van ontwerp tot realisatie, wij zorgen voor een keuken of badkamer die de hoogste standaarden raakt en jouw wensen overtreft.

Persoonlijk contact:

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. Wij bieden een laagdrempelige benadering waarbij we luisteren naar jouw wensen, zodat we een ruimte op maat creëren die perfect bij jou past.

Zorgeloze begeleiding:

Wij staan voor een zorgeloos traject van begin tot eind. Wij nemen de leiding, houden je op de hoogte gedurende het hele proces en streven naar perfectie in elk detail. Zo kun jij vol vertrouwen genieten van jouw nieuwe keuken of badkamer.

Logtenberg Keuken & Bad

Waar jouw wensen thuiskomen!

Samenwerking Mijn BAD

Wij zijn Mijn BAD Sanitairspecialist en voldoen aan hun kwaliteitsstandaarden. Mijn BAD bestaat uit meer dan 25 lokale sanitairspecialisten, die zich hebben verenigd onder Mijn BAD:

‘Het doel van ons is om de badkamer te creëren waar jij helemaal jezelf bent, zodat jij kan genieten van je nieuwe droombadkamer. Bij ons staan vakmanschap, service en advies voorop waarbij de hoogste kwaliteit vanzelfsprekend is.’

Samenwerking Hagro Keukens

Voor onze keukenafdeling werken wij samen met Hagro Keukens. Al meer dan 40 jaar actief in de keukenbranche, met een schat aan productkennis en specialist in onderscheidende collecties.

Afspraak maken

Wil je een vrijblijvende afspraak plannen? Leuk! We helpen graag jouw dromen tot werkelijkheid te maken.

× Stel je vraag via WhatsApp